Bojovníčka Gabriela

Čítať článok
Anton Zorád
Čítať príbeh

Narodila som sa v Bratislave, kde žijem celý svoj život, pokiaľ necestujem. Vyštudovala som  Filozofickú fakultu Univerzity Komenského a Vysokú školu muzických umení. Hovorím veľmi dobre po anglicky a základy mám z rôznych jazykov,ktoré sa na mňa „nalepili“.

Od narodenia trpím autoimunitným ochorením, ktoré máme geneticky v rodine.  S týmto problémom neustále bojujem, ale nevnímam to ako drámu. Žijem naplno a veľmi aktívne. Venujem sa bojovým umeniam, plávaniu, lyžovaniu a zúčastňujem sa súťaží bikinifitness, lebo rada prekonávam hranice svojich fyzických síl a sebaovládania. Milujem galérie, divadelné predstavenia, kino a veľa čítam.

Prešla som niekoľkými zamestnaniami v televíziách, tlačených novinách a mám skúsenosti aj s filmom.  Zaoberám sa aj špeciálnymi psychoterapiamia ak má niekto problém  s telom, pôsobím ako osobná trénerka vo fitness. Asi som šťastný človek, pretože robím len to, čo ma baví a tým pádom „nepracujem“.

Napriek všetkému, vždy sa môžu vyskytnúť mraky a ja práve čakám správny vietor, ktorý mraky rozoženie a opäť zasvieti slnko!

Tagy príbehu

Viac príbehov z archívu