Michael Jackson v ženskom tele

Čítať článok
Anton Zorád
Čítať príbeh

Renata Johnson, rodáčka z Bratislavy počuje na meno Lili. Jej najväčším koníčkom je tanec a to najmä imitovanie tanca Michaela Jacksona. S touto záľubou začala vo svojich osemnástich rokoch a pokračuje v tom aj vo svojom zrelom veku.

Žije striedavo vo Viedni a v Bratislave. V uliciach hlavného mesta Slovenska ju často vídame v oblečení aké nosil jej spevácky a tanečný idol. Za najkrajší darček, ktorý v živote dostala považuje imitáciu bundy kráľa pop music i keď ju v podstate vyhrala v súťaži o najlepšieho imitátora Michaela, ktorú organizoval najstarší Jacksonov brat Jeremy.

V ostanej dobe ňou otriaslo zistenie,že má tumor v trieslach. To jej však neprekáža, aby stále tancovala, lebo tanec je pre ňu  život. Lili prekáža rasizmus, predsudky a posudzovanie človeka podľa výzoru. Nechcela by žiť v krajinách kde hrozia teroristické útoky, z ktorých má veľké obavy. Veľmi rada by sa dostala do New Yorku a tam sa stretla s rodinou Michaela Jacksona.

V budúcom živote, by sa chcela narodiť ako pes, ale to by už nemohla imitovať svojho idola i keď pri jej schopnostiach možno áno.

Tagy príbehu

Viac príbehov z archívu